FoRestful - Lataudu Luonnosta!

Luonto tuottaa monenlaisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Lataudu Luonnosta -sloganimme mukaisesti toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin. 

Olipa kyseessä ryhmänne tai yrityksenne virkistyspäivä, tyky-päivä, tyhy-päivä tai tiimipäivä, meiltä löytyy monipuolisia ohjelmia päiväänne.

 

Tarjoamme mm.

 

Yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme myös isommat tilaisuudet. Lisäksi kauttamme voit varata kokouspalvelut sekä ruokailut. Meiltä saat halutessanne koko päivän ohjelman avaimet käteen -periaatteella.


Valitse valmiista ohjelmistamme (linkki avautuu uuteen ikkunaan) tai kysy teille räätälöityä kokonaisuutta.

Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, mm. Nuuksion, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Porkkalanniemi sekä yhteistyökumppaneidemme virkistysalueet. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.

FoRestful on perustettu vuonna 2015. Yrityksen toimintaa pyörittää Inu Pelli, apunaan lukuisat ammattitaitoiset ja luotettavat vakioppaat.

Inu Pelli

inu@forestful.fi

+358 50 5413252

# virkistyspäivä Nuuksio # Nuuksio aktiviteetit # tyky-päivä luonnossa # tyky päivä Espoo # virkistyspäivän järjestäminen # virkistyspäivä ideoita # tyky-päivä ideat # virkistyspäivä Helsinki # tyky-päivä Helsinki

Lataudu Luonnosta