Vastuullisesti toimiminen on meille tärkeää!

 

Me luontomatkailuyritykset toimimme usein alueilla, joiden luonnonympäristö on sekä vetovoimaista mutta myös erityisen herkkää muutokselle ja kulumiselle. Näin ollen kestävään kehitykseen panostaminen on entistä tärkeämpää Suomen matkailun jatkumiselle, kilpailukyvyn säilymiselle, luonnonarvojen turvaamiselle ja sitä kautta tietysti myös FoRestfulin toiminnalle. 

 

Matkailun tulisi luoda hyvinvointia talouden ja työllisyyden saralla, luoda sosiaalista ja kulttuurista lisäarvoa sekä vähentää ympäristöön kohdistuvia haittoja. Kierrätämme, käytämme toimistossamme maalämpöä, aurinkopaneleita ja tuulisähköä. Ylpeänä voimme myös todeta, että liikevoiton maksimoinnin sijaan maksamme reilua palkkaa oppaillemme ja alihankkijoillemme -  he kun ovat meille kullanarvoisia!

Matkailijoiden tulisi tuntea itsensä tervetulleiksi sekä saada rahoilleen ja odotuksilleen vastinetta. Pyrimme jatkuvasti saamaan asiakkailtamme palautetta toiminnastamme ja toimimaan sen mukaisesti kehittääksemme toimintaamme. 

 

Kestävyys on luonnollisesti osa kaikkia yrityksemme toimintoja ja palveluketjuja, vain siten pystymme toimimaan alalla tulevaisuudessakin ja hyvällä omallatunnolla! 

Lataudu Luonnosta