top of page

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Me luontomatkailuyritykset toimimme usein alueilla, joiden luontoympäristö on vetovoimaista mutta myös erityisen herkkää muutokselle ja kulumiselle. Näin ollen kestävään kehitykseen panostaminen on erityisen tärkeää Suomen matkailulle, luonnonarvojen turvaamiselle ja sitä kautta myös FoRestfulin toiminnalle. Toimintamme tulee luoda hyvinvointia ja sosiaalista lisäarvoa samalla minimoiden ympäristöön kohdistuvia haittoja.

Kaikki tarjoamamme palvelut ovat vähäpäästöisiä, sillä ne toteutetaan lihasvoimin. Tiedostamme kuitenkin, että meidän ja asiakkaidemme kulkeminen tapahtumapaikoille tuottaa ympäristölle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. Pyrimme vähentämään näitä päästöjä suunnittelemalla omaa liikkumistamme tarkemmin ja suosimalla tapahtumapaikkoja, jonne asiakkaamme pääsevät myös julkisilla.

Kierrätämme jätteemme, käytämme toimistossamme maalämpöä, aurinkopaneeleita ja uusiutuvaa energiaa. Ylpeänä voimme myös todeta, että maksamme reilua palkkaa oppaillemme ja alihankkijoillemme.

Yrityksemme noudattaa eettisiä ja moraalisia periaatteita toiminnassaan emmekä hyväksy minkäänlaista kaupallista, seksuaalista tai mitä muuta tahansa hyväksikäyttöä tai syrjintää. Meille kaikki ovat tervetulleita. Järjestämme myös esteettömiä retkiä.   


Matkailijoiden tulisi tuntea itsensä tervetulleiksi sekä saada rahoilleen ja odotuksilleen vastinetta. Pyrimme jatkuvasti saamaan asiakkailtamme palautetta toiminnastamme ja toimimaan sen mukaisesti kehittääksemme toimintaamme. 

 

Toivomme, että kanssamme vietettyjen mukavien luontokokemusten kautta asiakas oppii arvostamaan ja suojelemaan ympäristöään myös omassa arjessaan. Sillä myös jälkipolvillamme tulee olla mahdollisuus nauttia arvokkaasta luonnostamme.

 

  • FoRestful on saanut Visit Finland STF-merkin (Sustainable Travel Finland) osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen

  • FoRestful on saanut Good Travel Seal -sertifikaatin (Level 2, Gold) osoituksena reilusta ja vastuullisesta matkailutoiminnasta

  • Metsähallituksen kumppaniyrityksenä olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin

  • Kestävyyslähtöisyys on luonnollisesti osa yrityksemme toimintoja ja palveluketjuja, koska vain siten pystymme toimimaan alalla tulevaisuudessakin ja hyvällä omallatunnolla

Sustainable_Finland_Label
Pidä saaristo siistinä
Metsähallitus logo
WWF logo
Good Travel Seal Certify
bottom of page