top of page

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Me luontomatkailuyritykset toimimme usein alueilla, joiden luontoympäristö on vetovoimaista mutta myös erityisen herkkää muutokselle ja kulumiselle. Näin ollen kestävään kehitykseen panostaminen on erityisen tärkeää Suomen matkailulle, luonnonarvojen turvaamiselle ja sitä kautta myös FoRestfulin toiminnalle. 

 

Matkailun tulisi luoda hyvinvointia, sosiaalista ja kulttuurista lisäarvoa sekä minimoida ympäristöön kohdistuvia haittoja. Kierrätämme, käytämme toimistossamme maalämpöä, aurinkopaneleita ja tuulisähköä. Ylpeänä voimme myös todeta, että maksamme reilua palkkaa oppaillemme ja alihankkijoillemme -  he kun ovat meille kullanarvoisia!

Matkailijoiden tulisi tuntea itsensä tervetulleiksi sekä saada rahoilleen ja odotuksilleen vastinetta. Pyrimme jatkuvasti saamaan asiakkailtamme palautetta virkistyspäivätoiminnastamme ja toimimaan sen mukaisesti kehittääksemme toimintaamme. 

 

Kestävyys on luonnollisesti osa kaikkia yrityksemme toimintoja ja palveluketjuja, vain siten pystymme toimimaan alalla tulevaisuudessakin ja hyvällä omallatunnolla!
 

Pidä saaristo siistinä
WWF logo
Suomen luonnonsuojeluliitto
Metsähallitus logo
bottom of page